Тунингованата ексадреналинка Радинела Чушева е с ново гадже. След края

...
Тунингованата ексадреналинка Радинела Чушева е с ново гадже. След края
Коментари Харесай

Бивша адреналинка си хвана богат италианец за гадже

 Тунингованата ексадреналинка Радинела Чушева е с ново гадже. След края на кариерата й в " Господари на ефира " Ради промени фрапантно визията си и това й оказа помощ да сгащи богато гадже. Според слуховете той е италианец и е със солидна банкова сметка. Двойката има обща фотография от Монте Карло, където самият ухажор води нашенката. Радинела не оповестява обществено взаимоотношенията си и остава тайнственост дали връзката им е продължителна, или е единствено мимолетно въодушевление, оповестява " България Днес ".

Чушева не стопира да пътува, само че не е ясно по какъв метод финансира пътешествията си. Адреналинката към този момент от дълго време не е част от " Господарите ". Красавицата обикаля Европа, а с нея постоянно има благодетел, който да я щракне в секси поза.

Факт е, че танцьорката мечтае за бляскав живот и прави всичко допустимо, с цел да си го подсигури. Ради тунингова тялото си, като усили фрапантно бюста си, а съгласно осведомени е пипнала даже и дупето си. Джуките на знойната хубавица също са напомпани. Въпреки целия съблазън, който струи от всичките профили в обществените мрежи на софиянката, тя събира едвам по няколко лайкове на фотография.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР