Тунинг компанията Mansory и сдържан, обикновено са противоположности в едно

...
Тунинг компанията Mansory и сдържан, обикновено са противоположности в едно
Коментари Харесай

Сдържан тунинг от Mansory за Maybach S-Klasse

Тунинг компанията Mansory и въздържан, нормално са противоположности в едно изречение, само че в най-новия си план, компанията сподели, че може да работи и без да комбинира най-ярките цветове в палитрата си. Колата, която има този шанс е Maybach S-Klasse, чиято първокласна визия е придобила доза експанзия с помощта на някои образни промени.
`Сдържан

Те стартират с прибавянето на нови отвори за въздух на бронята с спомагателни светлини, както и карбонов сплитер под тях. Калниците получават отвори за изстудяване с карбонова рамка, а праговете не престават линията на предния сплитер продължавайки я към новия дифузьор в задната част. Малък лип спойлер върху багажника и над стъклото приключват задницата на S-Klasse.Двуцветната багра с черно и златисто също е дело на Mansory, както и джантите с размери от 22х9 начело и 22х10.5 откъм гърба. Те са обути в гуми 265/30 и 305/25 откъм гърба.
`Сдържан

Под капака също има някои промени и версията S580 към този момент може да се похвали с мощ от 600 конски сили и 820 нютон метра от своя 4.0-литров осмак, което е със 97 конски сили повече и 120 нютон метра повече от общоприетия модел. Върховият S680, който разчита на бензинов V12 минава границата от 700 конски сили и даже прибавя още 20 от горната страна. Максималният въртящ миг доближава 1000 нютон метра, което е със 100 нютон метра повече от преди. Заедно с тези промени притежателите могат да получат и нова генерация, както и напълно нов интериор по своите условия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР