„Тука просто трябва да бъде направена проверка и фирмата, която

...
„Тука просто трябва да бъде направена проверка и фирмата, която
Коментари Харесай

За добре дошъл: Първи сигнал до земеделския министър за политическия чадър над приближените на властта

„ Тука просто би трябвало да бъде направена инспекция и компанията, която е притежател на фермата за норки, която се употребява с политически протекции…просто тя би трябвало да си получи съответните инспекции и съответните актове. Това би трябвало да бъде затворено “, безапелационна бе Манолова, а съпартиецът й Арман Бабикян добави: „ Всички от Стара Загора знаят защо става въпрос “.

Протестиращите внесоха подписка в Министерски съвет и обявиха, че чакат от новото служебно държавно управление да спре активността на фермата за норки.

Организатори на акцията са Национална гражданска самодейност за възбрана добива на скъпи кожи в България и Сдружение „ Кампании и активизъм за животните в промишлеността “.

Темата беше наранена неколкократно през последните дни на съвещанията на краткотрайната комисия за проверка на ръководството.

На чуване пред комисията беше показан сигнал, отчитащ детайлите, нарушаванията, нередностите и проблемите към фермата за норки на „ Градус “ през последните пет години.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР