Тук в тази зала най-важното е да пишем и приемаме

...
Тук в тази зала най-важното е да пишем и приемаме
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Управляващото мнозинство демонстрира законодателна немощ и правна неграмотност

Тук в тази зала най-важното е да пишем и одобряваме закони, ръководещото болшинство показва законодателна отпадналост и правна неначетеност. Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Корнелия Нинова в изказването си за новата сесия на Народното събрание. 
Тя даде образец с измененията в Закона за правосъдната власт, Закона за домашното принуждение и Наказателния кодекс. По-думите ѝ това държание е основало юридически и житейски безпорядък в страната.  
Днес господин Борисов пред залата призна Политическа партия, Демократична България, ГЕРБ и Алексей Петров са договаряли държавното управление, удостовери във времето нашите думи, разяснява Нинова. Изобщо не ги движи европейското бъдеще на България, ползите на народа, движат ги само персоналните, партийнитете, препирането и гарантирането, че няма да се носи отговорност за това, което са провили през годините обратно, съобщи тя. 
Единственият резултат от правосъдната промяна е препирането на Бойко Борисов, съобщи още Нинова. 
Относно смяната в Конституцията тя прикани да не се отстранява служебния кабинет. Не правете Конституция " интуито личност " за един човек, прикани Нинова. Запишете, че служебното държавно управление и неговите пълномощия се прецизират в закон, предложи Нинова.  
БТА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР