Тук в Русия гледаме оициалните миди, които твърдят, че Русия

...
Тук в Русия гледаме оициалните миди, които твърдят, че Русия
Коментари Харесай

Руски диригент, роден в Украйна: Според руските медии страната се бори с фашизма в Украйна. Хората, знаещи ситуацията от двете страни, не мислят така

" Тук в Русия гледаме оициалните миди, които настояват, че Русия се бори с фашизма в Украйна, каквато е формалната позиция на Кремъл. За разлика от другата група от хора, които се осведомят от Интернет и знаят обстановката от двете страни "

Това съобщи пред " Актуално " Марк Кадин, който е съветски диригент, роден в Украйна. Неговите родители се намират в Украйна, а останалата част от фамилията му е в Русия. 

" Знаят какъв брой жертви има на тази война, виждат бомбардирането на учебни заведения, лечебни заведения и имат друго мнение. "

Приятелите на Марк, които се намират в Украйна, са сигурни, че Русия е изцяло отговорна за настъпилата експанзия. За диригента, в Русия пропагандата е почнала доста от дълго време, като дава образец с цензурата на медиите. Всички самостоятелни или опозиционни медии биват затваряни или блокирани. Докато, по думи на Кадин, в Украйна не е по този начин.

Относно информацията, че протестиращи в Русия лежат по-късно в пандиза, основният диригент на БНР удостоверява. За Actualno.com той показа, че, хората в Русия се опасяват да вървят на митинги, тъй като наказванията и следствията са съществени.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР