Тук сме, за да се опитаме да поговорим как виждаме

...
Тук сме, за да се опитаме да поговорим как виждаме
Коментари Харесай

Борисов към Нинова: БСП се промени и сме готови да ви подкрепим в бъдеще, но не и сега

Тук сме, с цел да се опитаме да поговорим по какъв начин виждаме идващите месеци или даже година, защотото това, което го казахте, участва в стратегиите на всички партии. Убеден съм, че отиваме на пети избори, след които ще се приказва същото. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на срещата си с Корнелия Нинова по отношение на опцията за сформиране на държавно управление с третия мандат.

Според Борисов подобен диалог е трябвало да се организира по-рано, с цел да се види по какъв начин и по какъв метод би могло да се конституира работещо държавно управление.

Бившият министър председател регистрира, че от срещата през днешния ден отсъстват Политическа партия и Демократична България и напомни, че за реализацията на първия мандат не са им стигнали петима депутати, тъй като " този диалог не беше извършен преди и тогава нямаше да има значение чий е мандатът ".

Ако имахме сходно решение, и президентът Радев щеше да се съобрази. Тогава не ни стигна мъдрост, мощ и воля. Най-лесно е още избори, акции, приказки... никой не желае да огледа съществено на ръководството. Думата " безпорядък " към този момент е в речника на всички политици, политолози и социолози, означи Борисов.

Той разясни пред Нинова, че има решение на Конгреса на, съгласно което всевъзможни обединения с левицата са неразрешени.

Но аз ще беседвам с сътрудниците сходна възбрана да отпадне, тъй като Българска социалистическа партия доста се промени и това не би трябвало да бъде спирачка за програмно или експертно държавно управление. Сега няма по какъв начин да ви подкрепим, само че показвам почитание към вас, към вашите гласоподаватели и вашата парламентарна група с моето наличие, обърна се Борисов към Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР