Тук имаме неоспорими факти. Един от колегите е бил свидетел

...
Тук имаме неоспорими факти. Един от колегите е бил свидетел
Коментари Харесай

Има неоспорими факти за злоупотребите в болница Лозенец?

" Тук имаме неоспорими обстоятелства. Един от сътрудниците е бил очевидец на тези неосъществени действия, а регистрирани, който е алармирал. Същото нещо го настояват и неговите сътрудници - цялата клиника по кардиология ", съобщи проф. Любомир Спасов - декан на Медицински университет в СУ, някогашен шеф на болница " Лозенец " в " Денят стартира ".

" В момента има потвърдено и удостоверение от сътрудник, който е вътре в инвазивната кардиология, в самото поделение. Той споделя, че няма осъществени такива процедури ", счита проф. Спасов.

" Тук има очевидец, който споделя такива процедури не са осъществявани. Няма доказателства. Много смешни бяха обясненията на управлението, които слушах по медиите ", уточни някогашният шеф на болница " Лозенец ".

Вчера началникът на Клиниката по кардиология Добри Хазърбасанов показа лист с 58 пациенти, за които се допуска, че са осъществени фиктивни интервенции в съдовата хирургия за над 300 000 лв.. От болница " Лозенец " декларират, че единствените нарушавания са административни неточности и това ще стане ясно от инспекцията на Здравното министерство. Здравното министерство е почнало инспекция, която би трябвало да завърши на 26 февруари.

" Аз не мога да направя паралел със протичащото се сега и по мое време. Затова съм донесъл едни документи, с цел да покажа, че паралел няма безусловно никакъв ", сподели проф. Спасов.

" След като бях освободен през последните няколко години бяха изгонени съвсем всички квалитетни експерти. В момента болничното заведение не разполага с доста огромна част от имената. Доц. Хасърбасанов е част от моя екип и това е последното " островче ", което остана в болничното заведение, което просто не е разрушено и не е разорано ", разяснява някогашният шеф на " Лозенец ".

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР