Тук е прието да се смята, че това е еднолична

...
Тук е прието да се смята, че това е еднолична
Коментари Харесай

Българи в Москва проговориха за бунта на Пригожин

Тук е признато да се счита, че това е еднолична акция на Пригожин. Има и един доста мощен военачалник Уткин, който е работил в основно разследващо ръководство. Това са някакви вътрешни несъгласия във висшите структури на „ Вагнер “ “, казаха наши сънародници в Москва за протеста на частната войска в събота.

По думите им част от бойците на „ Вагнер “ даже не са знаели къде отиват. 

Диян Иванов и Йорданка Чанева са стоматолози. Дори в деня на бунта те са на работа и се постанова да пътуват, само че споделят, че не се е усетило напрежение. 

„ Очаквахме да има блок постове, да се сложат доста въоръжени, да има защита. Имаше постове на КАТ на няколко места. Беше доста умерено “, споделя Йорданка.

„ Минахме по трасе М4, което влиза в Москва и по което те се движеха и там от 4 платна беше оставено едно. Правеха се инспекции, имаше въоръжени хора, само че не бяха доста “, добавя Диян Иванов. 

Тяхна пациентка от Воронеж споделила, че ситуацията там също била спокойна.

„ Путин сподели това, което и хората тук си приказват, че протестът не е съумял не заради това, че е неприятно квалифициран или че управляващите не са могли да го плануват, а заради това, че има огромна консолидация на обществото към президента “, споделиха още доктор Иванов и доктор Чанева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР