Тухел: Доктор Солскяр излекува Манчестър ЮнайтедНаставникът на Пари Сен Жермен

...
Тухел: Доктор Солскяр излекува Манчестър ЮнайтедНаставникът на Пари Сен Жермен
Коментари Харесай

Тухел: Доктор Солскяр излекува Манчестър Юнайтед

Тухел: Доктор Солскяр излекува Манчестър Юнайтед
Наставникът на Пари Сен Жермен Томас Тухел съпостави сътрудника си от Манчестър Юнайтед с лекар, който е излекувал болен човек.

Двата тима през днешния ден ще се срещнат на "Олд Трафорд" в първа среща от 1/8 финалите на Шампионската лига.

Солскяр размени Жозе Моуриньо през декември и под негово управление тимът се преобрази, като влезе във впечатляваща серия от 10 победи и едно тъждество.

Тухел също е впечатлен от напредъка на Юнайтед и търси разновидности защитата му да удържи на натиска на Пол Погба, Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

"Промяната е явна за всички. Както споделят в Германия, в случай че един лекар те е излекувал, значи е бил прав. Ако болката си е отишла, той си е приключил работата. Оле печели доста мачове и това прави усещане. Той беше супер рисков състезател, а в този момент печели срещите и като треньор.

Ситуацията в Юнайтед радикално се промени - в този момент те играят с убеденост, вкарват доста голове, рано откриват резултата. Серията им впечатлява и да играеш на "Олд Трафорд" в този момент е едно от най-тежките вероятни тествания. От момента на жребия всичко се промени.

Не знам дали в този момент е момента да се откажем от личния си жанр. Ние играем атакуващ футбол, това е в нашето ДНК. Очаквам Юнайтед да бъде самоуверен и да работи с доста играчи в атакуващ проект. Трябва да бъдем на висота", съобщи Тухел. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР