Tube Girl: Коя е тя и защо танцува във влаковете

...
Как прекарвате времето си в градския транспорт? Прекарате пътуването в
Коментари Харесай

Как прекарвате времето си в градския транспорт? Прекарате пътуването в скролиране на телефона си? Слушате ли музика и гледате в пода?

Е, не и ако сте Сабрина Басон.

Или, както вече е известна на милиони хора по света, Tube Girl.

Нейните самозаснети видеоклипове на енергични танцови съчетания, заснети в Лондон Underground бързо превзеха TikTok, привличайки 300 000 последователи и 12 милиона харесвания.

Това превърна Tube Girl в тенденция, тъй като други качват свои собствени виждания за него и стартираха Сабрина за една нощ до статут на икона в очите на своите фенове.

И ако имате нужда от доказателства колко популярна е станала, когато азиатската мрежа на BBC я среща в централен Лондон , нашето интервю е прекъснато, когато тя е забелязана.

"О, Боже мой, обичам те!"

Викът идва от група ученички. Те нервно се приближават, когато разпознават Сабрина, която щастливо разговаря с тях и позира за снимка.

Нейното издигане до танцуващата кралица на TikTok и интернет знаменитост се случи в в рамките на няколко седмици – но как тя го направи?

Е, всичко започна с „не“.

„Трябва да пътувам навсякъде, защото живея доста далеч от всички“, казва Сабрина.

„И така, на път вкъщи след вечер навън, бих пуснал музиката си. И когато си блъскаш главата, хората не се приближават до теб, а те оставят сам за малко.

"Така че се чувствах по-сигурен и се наслаждавах малко повече на пътуването си."

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР