Туба, тухла, гума, стол или камък на асфалта - честа

...
Туба, тухла, гума, стол или камък на асфалта - честа
Коментари Харесай

Украсена туба пази място! Дядо Коледа ли чака? СНИМКА

Туба, тухла, гума, стол или камък на асфалта - честа панорама по родните улици, чиято загадка знаят дребни и огромни. Някой пази място за обичаната кола, желаейки да отблъсне останалите водачи от него. Често при неуважение на тайния код следва разпра. Роден нрав, който къса нервите на не един или двама водачи, които вършат грешката да паркират на сходни " непокътнати " места.

Рождество и Нова година обаче пристигнаха, а празничният дух наподобява превзема и тези, които подробно употребяват туби и вкякакви принадлежности, с цел да бранят " своето " паркомясто. На тези мисли ни подухва куриозна панорама, на която попаднал търновец в старопрестолния град.

Туба на пътя била окичена със златни и сребристи ленти, като несъмнено се мъдрела на асфалта...

" Ще ми се да виждам от ден на ден туби, които пазят паркоместа, украсени по този начин. Това връща коледния дух и празничното въодушевление ", заключава Величко В. Куриозната панорама забавлява търновци. За Дядо Коледа ли пазят мястото, недоумяват те. Не липсват и рецензии към украсата, а даже и украсена тубата на асфалта няма доста превърженици. Хората упорстват, че мястото ѝ напълно не е там.Вижте някои от мненията на локалните:  " Липсват мигащи лампички и коледната звезда над капачката- другояче нямам забележки ", консатира Стефан К.  " Това е следващата дивотия, мястото е общинско ", счита Соня М.

   " Това пази мястото за Дядо Мраз, да не ги пропусне с подаръците! ", написа Димитър М.  " В Търново тубата е като нотариален акт, персонално е! ", майтапи се Недко Д.  " Украсени, неукрасени - все ги ритвам и местя ", написа Диана Д. Каква ли е по-нататъчната орис на " празничната " туба - историята мълчи, само че шансът да се е озовала в кофата напълно не е дребен.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР