Цялото правителство трябва да си подаде оставката. Това заяви в

...
Цялото правителство трябва да си подаде оставката. Това заяви в
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Цялото правителство трябва да си подаде оставката

Цялото държавно управление би трябвало да си подаде оставката. Това съобщи в коридорите на Народното събрание ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов, съобщи кореспондент на " Фокус "

Цялото държавно управление би трябвало да си подаде оставката. И Калин Стоянов, и министър-председателят, и министърът на стопанската система, и на опазването на здравето - всичките заедно да си подадат оставките, тъй като те не могат да се оправят с нито една рецесия ", сподели той. 

Той разяснява и случилото се на митинга против Българския футболен съюз нощес: " Беше ясно какво ще се случи нощес, в случай че Футболният съюз с това управление, което от дълго време трябваше да си замине, предизвика всички. Защо им беше да затварят стадиона? Щеще да е доста ужасно да има 2000 души, които да скандират това, което скандираха извън? ", съобщи Тошко Йорданов. 

Според Има Такъв Народ финансовият министър Асен Василев е вкарал страната във " финансов колапс ". Той счита, че Василев желае да банкрутира " Булгартрансгаз ". По думите му е имало опция дерогацията да понижи цените на горивата на пазара, само че тя не е била употребена за това.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР