Цялото правителство е в схема, като случая Ало, Банов съм.

...
Цялото правителство е в схема, като случая Ало, Банов съм.
Коментари Харесай

Пенчо Милков: Цялото правителство е октопод в схема, като `Ало, Банов съм`

Цялото държавно управление е в скица, като случая „ Ало, Банов съм ”. Това е октопод ", сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Пенчо Милков пред Българска национална телевизия. 

С подаването на една оставка, обстановката е като изгърмяване на бушон, само че октоподът във властта продължава да си работи по същия метод. Нашата работа като политици е да не замълчим, когато получим сигнал, да го предоставим на правосъдната система, а тя да издаде присъдата ”, сподели националният представител от левицата.

„ В Българска социалистическа партия получаваме доста сигнали за нередности в страната. Един човек беше пътувал от Дряново да ми даде подобен. Това е към този момент всекидневие за хората. Министър Банов не се отхвърля от думите си в записа, посочи Милков. Народният представител разясни, че аудиозаписът е дълъг 17 минути и на три пъти Банов споделя пред разнообразни хора едно и също.

„ Кой към този момент ще одобри да е очевидец в тази страна, откакто на този от „ Суджукгейт ”, му възпламениха колите, на очевидеца за Ценко Чоков му възпламениха фермата, свидетелката за „ Агенция за българите в чужбина ” я направиха на нищо. За този човек, спряган от ръководещите за осведомител по случая Банов, чухме какви ли не неща - за половия му живот, къде е работил и прочие Кой би споделил тогава истината в България, освен това състояние? ”, попита Милков.

„ Отвлича се вниманието с въпроса кой е направил записа, а не какво има на самия запис. Това е защитната теза на Банов и неговите апологети ”, сподели още Пенчо Милков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР