Цялостното затваряне на държавата е вариант, който предлага Институтът за

...
Цялостното затваряне на държавата е вариант, който предлага Институтът за
Коментари Харесай

Черна гора обмисля пълно затваряне на държавата

Цялостното затваряне на страната е вид, който предлага Институтът за публично здраве на, предава МИА. Такова решение обаче не може да се вземе без оценката на други виновни институции и на първо място на министерствата на стопанската система и на финансите, съобщи държавният секретар на здравното министерство Борко Байич.
Според него, от позиция на епидемиологичният риск, най-добре би било да се затворят границите със прилежащите страни.
 Гърция: Търговията на дребно не може да се отвори още веднъж на 29 март Гърция: Търговията на дребно не може да се отвори още веднъж на 29 март
Предвид здравната обстановка е невероятно търговията на дребно да отвори още веднъж на 29 март, съобщи през днешния ден гръцкият заместник- министър на въ...
Има няколко разновидността за въздържане на прекосяването през границата. На първо място са по този начин наречените, т.е. удостоверение, че обещано лице е имунизирано, удостоверение, че е преболедувал от и PCR тест като гаранция, че не е бил инфектиран през последните 72 часа, сподели Байич.
Той добави, че през последните дни епидемиологичната конюнктура е постоянна, като акцентира, че ограниченията в страната са строги.
Според него, затварянето е най-хубавият метод да се понижи епидемиологичният риск в случай, че ограниченията не се съблюдават прецизно.
Байич съобщи, че страните, които вкараха локдаун, съумяха да понижат стъпката от нови случаи, само че сходен резултат трае единствено няколко месеца, а решението за сходен режим не се взема елементарно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР