Цялостно вече е улица Стоян Джансъзов в Асеновград. С това

...
Цялостно вече е улица Стоян Джансъзов в Асеновград. С това
Коментари Харесай

Приключи ремонтът на основна улица в асеновградския квартал Запад

" Цялостно към този момент е улица " Стоян Джансъзов " в Асеновград. С това завърши финалният стадий от ремонта, финансиран изцяло от общински средства ", заяви пред медии заместник-кметът по строителството в града инженер Стоян Димитров. Той изясни, че преди към месец завърши реновирането на последната 5-та зона в квартал " Запад ", за която бяха обезпечени европейски пари.
Асфалтирането на улица " Стоян Джансъзов " е инвестиция на общината, с цел да бъде завършен контактният сектор сред двата стадия от осъществяването на плана . Частта, върху която беше положен новият асфалт, е от СУ " Свети Свети Кирил и Методий " до блок №100. По цялата дължина на улицата са сменени и бордюрите и тротоарните настилки. Стойността на обекта е в размер на 380 000 лв. с включен Данък добавена стойност, като сумата е заложена в капиталовата стратегия на община Асеновград.
 През юни стартира асфалтирането в Община Видин През юни стартира асфалтирането в Община Видин
Това разгласи кметът доктор Цветан Ценков по време на изявление пред видинска медия. „ Общината, като обществена социална конструкция, трябв...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР