„Цялостният подход като че ли потвърждава това, за което говорихме

...
„Цялостният подход като че ли потвърждава това, за което говорихме
Коментари Харесай

Вигенин: Промяната се превръща в подмяна, схемите остават, кукловодите също

„ Цялостният метод сякаш удостоверява това, за което говорихме по време на акцията – че смяна се трансформира в замяна. Сменят се хората, схемите остават, кукловодите също “. Това разгласи в изявление за предаването „ Лице в лице “ по bTV зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кристиан Вигенин във връзка оферти от водача на „ ИТН “ Слави Трифонов проектокабинет.

На брифинг през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че социалистите няма да поддържат оферти състав на държавно управление.

Вигенин посочи, че кукловодите са „ същите кръгове, които стояха зад поредност държавни управления, довели България до обстановка, в която би трябвало да се търсят дълбоки промени “. По думите на зам.-председателя на Българска социалистическа партия диалогът за състава на кабинета би трябвало да се води в Народното събрание, а не да се афишира от ефира на една партийна телевизия.

„ В предложенията на Слави Трифонов не виждаме никаква идея за ръководството на страната. Виждаме няколко димки, които кардинално са добри…, само че зад тези димки прозира една философия на ръководство, която е извънредно нездравословна от наша позиция “, разяснява Вигенин.

Като нездравословно предложение той дефинира това за приватизация на Българската банка за развиване (ББР). Вигенин дефинира метода на Трифонов в тази обстановка като тичане от отговорност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР