Цялата война в Украйна има вътрешнополитическа цел за руския президент

...
Цялата война в Украйна има вътрешнополитическа цел за руския президент
Коментари Харесай

От кръга на Путин: Смята, че само с война ще задържи властта

Цялата война в Украйна има вътрешнополитическа цел за съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, разяснява в ефира на bTV журналистът от интернационалния проверяващ уебсайт „ Белингкат “ Христо Грозев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1069
Той цитира свои източници от близкия кръг на президента, съгласно които в Кремъл се счита, че единственият метод за опазване на властта е сходен нападателен ход.

„ Икономиката е в извънредно положение. Единственият метод за консолидиране на обществото към властта, беше епидемията от ковид, само че тя изчезва. На дневен ред излиза въпросът дали руснаците желаят да живеят в страна с пропадаща стопанска система и падащи стопански стандарти “, означи Грозев.

По думите му глобите ще стартират да удрят Русия, само че „ не демократичното общество, а олигарсите и елитът в Москва ще търсят решение и то може да не е в интерес на Путин “.

Очакването му е вчерашният апел за боен прелом в Украйна да е единствено легендиране на 4-5 офицери под съветски надзор, които благодарение на Москва да се съобщи, че са поели контрола над стратегически обекти в Киев.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1069  Лариса Савченко: Цяла Украйна гори Лариса Савченко: Цяла Украйна гори  Плевнелиев сподели кой ще е идващият украински президент Плевнелиев сподели кой ще е идващият украински президент  Тагарев: В Киев вървят боеве в градски условия Тагарев: В Киев вървят боеве в градски условия
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР