Цялата територия на САЩ е в обхвата на нашите ядрени

...
Цялата територия на САЩ е в обхвата на нашите ядрени
Коментари Харесай

Лидерът на Северна Корея: На бюрото ми винаги има ядрен бутон

Цялата територия на Съединени американски щати е в обсега на нашите нуклеарни оръжия, заяви Ким Чен Ун

" Цялата територия на Съединени американски щати е в обсега на нашите нуклеарни оръжия и на бюрото ми постоянно има нуклеарен бутон. Това е действителност, не опасност ", съобщи в новогодишното си обръщение Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун, оповестяват Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Северна Корея е завършила създаването на нуклеарната си стратегия през изтеклата година и ще премине към всеобщото произвеждане на ракети и нуклеарни бойни глави, добави Ким Чен Ун, само че акцентира, че " тези оръжия ще бъдат употребявани единствено, в случай че бъде застрашена нашата сигурност ".

Той акцентира, че е  належащо да се понижи военното напрежение  на Корейския полуостров и неговата страна е подготвена за договаряния с Южна Корея. Освен това Северна Корея е подготвена да взе участие в Зимните олимпийски игри в Пьонгчан.

" Участието на Северна Корея в Зимните олимпийски игри ще бъде добра опция да покажем единството на народа и се надяваме игрите да бъдат сполучливи. Представители на двете Кореи могат да се срещнат скоро, с цел да обсъдят тази опция ", заяви водачът на КНДР, добавя Нова тв.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР