Цялата съдийска комисия на Българския футболен съюз е била разпитана

...
Цялата съдийска комисия на Българския футболен съюз е била разпитана
Коментари Харесай

Шефовете на футболните съдии бяха разпитани след акцията на ГДБОП

Цялата съдийска комисия на Българския футболен съюз е била разпитана в полицията след акцията на антимафиотите във вторник.Това заяви председателеят на комисия Йордан Сталев, представен от dsport.bg. Той разясни, че всички са били “поканени на диалог, минал като разпит “.

Преди ден антимафиотите (ГДБОП) организираха акция в БФС, която последва изказването на премиера Бойко Борисов, че желае оставката на шефа на футболния съюз Борислав Михайлов. Конфискувани са били компютри и документи.

Говорителят на основния прокурор Румяна Арнаудова изясни, че акцията e била поради подозрения за корупцията във футбола, само че останаха усещане, че единствената цел е да се принуди Михайлов да подаде оставка. По-късно денем футболният необут поддаде на натиска и разгласи, че ще напусне постта след 15 години отпред на БФС.

Шефът на съдийската комисия Йордан Сталев изясни, че не се е тормозил изключително от дейностите на ГДБОП.

" Всичко(разпитът) мина обикновено и няма от какво да се тормозя, само че не искам дакоментирам тематиката на разпита ", споделя Сталев пред сътрудниците.И други негови сътрудници от БФС са привиканив полицията, само че Сталев не сподели кои са тези хора.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР