Цялата прогноза, която направих преди месеци, днес се потвърждава с

...
Цялата прогноза, която направих преди месеци, днес се потвърждава с
Коментари Харесай

Бойко Борисов обвини в мръсни поръчки служебното правителство

Цялата прогноза, която направих преди месеци, през днешния ден се удостоверява с цялостна мощ. Защото нямах разумно пояснение.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред регионалните ръководители и част от кметовете на ГЕРБ.

Той сподели, че те са " за " скъпи избори, " за " провеждането на избори, " за " - те да се създадат по-най-добрия метод, само че не може през два-три месеца да се водят избори и да се харчат стотици милиони държавна пара. Затова резултатът би трябвало да е сформиране на държавно управление.

" Защо не съставихме държавно управление? Защото са желали мръсните поръчки да ги създадат основно от средите на Българска социалистическа партия хора и на кандидат-президента Радев. Нямам никакво друго пояснение. И в случай че забележите в този момент, служебното държавно управление се бие единствено с ГЕРБ, не и с Патриотите. Фантастична работа свърши Каракачанов като вицепремиер и боен министър. Но неговият статут беше като на Бойко Рашков. Колко пъти той стана и упрекна хора от трибуната, или по студиата от опозицията, да речем? ", попита Борисов.

" Бойко Рашков няма да го изберат и за домоуправител на входа, в който живее. Обаче внезапно идва и дава оценки за една партия. Г-н Рашков - по кое време вие сте ни победили, когато сте били в Българска социалистическа партия или претендент, с цел да ни давате оценки ", попита индиректно водачът на ГЕРБ.

Според него, са извадили от нафталина хора от 90-те години, с цел да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия метод единствено с една партия - ГЕРБ.

" Извадиха от нафталина хора от 90-те години, от най-мракобесните времена, и ги пуснаха да отвличат вниманието на обществото, биейки се по най-жестокия метод единствено с една партия - ГЕРБ ", безапелационен е Борисов. Той попита съпартийците си дали са чували от служебното държавно управление нещо за Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, " Да, България ".

Според водача на ГЕРБ не е било формирано държавно управление след изборите на 4-ти април, тъй като са " желали мръсните поръчки да ги създадат хора основно от средите на Българска социалистическа партия и на президента Румен Радев.

" Цялата сглобка е била да пристигна това служебно държавно управление, с цел да свърши мръсната работа. Това няма нищо общо с Конституцията и с това, което би трябвало да прави служебното държавно управление. Ние сме извънредно разтревожени за метода, по който ще се проведат изборите. Те се занимават с всичко друго, само че не и с метода на осъществяване на изборите ", сподели още Борисов.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР