Цялата преса върху лекарите и медицинските сестри ще доведе до

...
Цялата преса върху лекарите и медицинските сестри ще доведе до
Коментари Харесай

Шефът на Александровска болница: Целият натиск върху лекарите ще доведе до това да няма лечение

" Цялата преса върху лекарите и медицинските сестри ще докара до това да няма лекуване. Всички тези случаи водят до един боязън в лекарите, аз желая лекарите да са сигурни в това, което вършат. Сигурен съм, че не желаете да ви лекува доктор, който го е боязън да не сгреши. Виждаме, че системата скърца ". Това съобщи в изявление за bTV доктор Костадин Ангелов, изпълнителен шеф на Александровска болница.
" Нека да помислим за българските лекари и медицински сестри, те са благосъстоянието на нашата нация и в случай че не ги пазим, рискуваме да ги загубим. Този случай (бел. ред. - с умрелия Спас Добрев) има две страни - едната е чисто професионална, тя е обвързвана с няколко неща и те би трябвало да се кажат, първото е дали българският доктор е експерт и дали е приключил своята работа ", добави още той.
Разбира се, че колата за спешна помощ ще чака на двора, това е главният принцип на незабавната помощ - щафетния принцип, разясни доктор Ангелов поради обвиняванията на брачната половинка на умрелия Добрев, върнат от " Пирогов ", че е имало закъснение при приема.
Ние също сме част от системата, ние също се сблъскваме с тези болки, добави той и показа, че неговата майка е умряла от рак и в такива моменти на хората им се коства, че времето тече прекомерно постепенно: " Всичко е направено, само че в моменти времето тече доста постепенно. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР