Цялата парламентарна група на ИТН подкрепя искането за вот на

...
Цялата парламентарна група на ИТН подкрепя искането за вот на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Денков е по-смотан дори и от Кирил Петков

" Цялата парламентарна група на Има Такъв Народ поддържа настояването за избор на съмнение. Ние сме съпротива, освен това твърда съпротива. Това държавно управление за нас е безсмислено единствено по метода, по който се сътвори, а сега с унищожаването на енергийния бранш на България, то вреди доста. А и да не приказваме, че и краде доста. "

Това разяснява в коридорите на Партийния дом ръководителят на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов. И направи прогноза - парите, планувани по проектите за обективен преход, ще се откраднат от няколко компании, близки до ПП/ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Йорданов направи и изострен коментар във връзка с министър-председателя Николай Денков, който упрекна опозицията, че работи деструктивно и употребява проблемите на енергетиците с политически цели.

" След през вчерашния ден министър председателят Денков е по-добре да върви да пита Пеевски дали може да се обажда откакто 8 часа господин Пеевски диктуваше, а той споделяше - мъц-мъц, мик-мик и пишеше с химикалката. Така че той не е министър председател. Той не извършва функционалностите на министър председател, той е един жител, подложен от един различен, по-голям от него. Той е изцяло непотребен, по-смотан е даже от Кирил Петков, което е доста комплицирано да се случи. "

Народният представител направи прогноза - даже и в този момент вотът на съмнение да бъде несполучлив, рано или късно ГЕРБ и Движение за права и свободи щели да употребят и изхвърлят ПП/ДБ.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР