Цялата парламентарна група на БСП за България“ заставаме зад Елена

...
Цялата парламентарна група на БСП за България“ заставаме зад Елена
Коментари Харесай

Нинова: Цялата парламентарна група на „БСП за България“ заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов, като един

„ Цялата парламентарна група на „ Българска социалистическа партия за България “ заставаме зад Елена Йончева и Георги Михайлов, като един. Разчитаме на бързо и обективно следствие “ Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти в Народното събрание във връзка поисканите имунитети на двамата народни представители. „ Това са две ярки остриета на Българска социалистическа партия. Допускам, че със своите изявления и държание те са провокирали такава реакция, имаме вяра в тяхната непорочност и чакаме следствието да го потвърди ", добави тя. Нинова изясни, че след извършено съвещание на парламентарната група, решението е народните представители Елена Йончева и Георги Михайлов непринудено да дадат имунитетите си.

Проф. Михайлов: Чувствам се изцяло спокоен. Като изпълнителен шеф, понижих задълженията на болничното заведение „ Съгласен съм да ми бъде снет имунитетът, непринудено го давам. Не считам, че съм направил някакви законови нарушавания. Заварих болничното заведение, като изп.директор, с 25 млн. лева отговорности и по време на екипа, който управлявах, тя понижи своите отговорности. Чувствам се изцяло спокоен “, съобщи националният представител проф. Георги Михайлов. „ Нека следствието да продължи, да приключи и считам, че всички неясноти ще бъдат изчистени “, добави той.

Елена Йончева: Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ - това е класическа скица за заплашване „ Това са неуместни обвинявания. Тези клюки от дълго време се стартират от депутатите от ГЕРБ и аз няколко пъти приканих съответните органи да създадат инспекция. Запозната съм с методите на репресии на ГЕРБ. Това е класическа скица за заплашване “, разяснява националният представител Елена Йончева. Тя акцентира, че това обвиняване идва единствено два дни откакто е упорствала за самостоятелна експертиза на българските автомагистрали в европейски самостоятелни лаборатории. „ Моята работа, като публицист, постоянно е била обществена и забележима. Единственият контракт, който съм имала, е за телевизионна техника за снимане на документални филми за Сирия, Турция и Украйна. Ще си дам имунитета и се надявам делото бързо да влезе в съда, с цел да се види на какви репресии е подложен един народен представител, на каква скица на заплашване “, сподели още Елена Йончева.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР