Цялата парламентарна група на БСП ще участва на протеста, а

...
Цялата парламентарна група на БСП ще участва на протеста, а
Коментари Харесай

Стоян Мирчев от БСП: Мафиотите нe са на протеста, а в Министерски съвет

 Цялата парламентарна група на Българска социалистическа партия ще взе участие на митинга, а няма да влезе в пленарна зала. Това съобщи Стоян Мирчев от Българска социалистическа партия в ефира на " Здравей, България ".

" Подкрепяме митинга, решили сме да не влизаме в зала. Така и по този начин тази седмица в дневния ред не е заложена оставката на – най-голямото искане на протестиращите, взехме решение да не сме част от съвещанието, а от митинга ", сподели той. Депутатът акцентира, че групата на Българска социалистическа партия ще взе участие в демонстрациите като недоволни жители, а не като политически представители.

" Мафиотите нe са на митинга, а в Министерски съвет. Борисов от месеци не желае да пристигна в Народното събрание. Той изцяло делигитимира това Народно заседание, а в това време желае да написа нова конституция. Ситуацията е такава, че ние би трябвало да бъдем на митинга, да го подкрепим и да бъдем с хората ", изясни Мирчев пред Нова тв.

Той акцентира, че всеки ден от ПГ на Българска социалистическа партия има хора, които са на митинга, както и такива, които влизат на съвещание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР