Цялата операция е финансирана и замислена в Техеран с една

...
Цялата операция е финансирана и замислена в Техеран с една
Коментари Харесай

Оскар за конфликта в Израел: Цялата операция е финансирана и замислена в Техеран

Цялата интервенция е финансирана и замислена в Техеран с една цел – да подкопават опитите на Съединени американски щати за споразумяване на проблема в Близкия изток. Конфликтът с „ Хамас “ в никакъв случай не е приключвал. Надявам се този път да има трайно решение. Дълбоко имам вяра в съжителството сред евреи и араби. Докато има терористични организации като „ Хамас “ и „ Хизбула “, подтиквани и от трети страни, това няма по какъв начин да стане. Това разяснява в " Тази заран " доктор Александър Оскар, ръководител на организацията на евреите в България „ Шалом “.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 193
„ Хамас “ от 8 месеца или повече се приготвя за тази война, само че иранците са им споделили, че те ще дефинират момента, в който ще я проведат. Те са подготвени, получавали са доста ракети през тунелите “, допълни журналистът Мохамед Халаф.

По думите му Израел към момента няма цялостен надзор върху южната част и на територията на страната има терористи.

„ Очаква се Израел да приготви терена за навлизане със сухопътна интервенция. Този път обаче нещата се разграничават – има доста заложници. Това е нов 11 септември, само че този път израелски. Първата задача е залавянето и убийството на всички водачи на „ Хамас “. Тук видяхме не отбрана на идея, а тероризъм. Действията на „ Хамас “ в този миг наподобяват на тези на „ Ислямска страна “, сподели още Мохамед Халаф.

Според него Израел ще прочисти териториите от терористи, а по-късно ще направи филантропични коридори, през които ще разменя заложници срещу земя. 

„ Това е в действителност невиждано в актуалната ни история – единствено в рамките дневно да бъдат избити 700-800 души по подобен нечовечен метод. Вече са 1000, тъй като имаше доста тежко ранени. Интересно е, че над 1500 терористи са обезвредени. Израел е в правото си да се пази. Тук не водим война сред една страна и друга, а война против световния тероризъм “, разяснява доктор Александър Оскар. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР