Цялата ми кампания беше изградена на обяснение и на разяснения,

...
Цялата ми кампания беше изградена на обяснение и на разяснения,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Приемам подкрепа от гражданите на София и водя ра...

Цялата ми акция беше построена на пояснение и на уточнения, че настоящето положение на столицата е разследване на модела „ Софиянски “, удължен в модела „ ГЕРБ “, и че сглобката, която ще се случи на столично равнище, е срещу ползите на жителите, съобщи Григорова в отговор на въпрос, дали ще е длъжна да продължи политиката на ГЕРБ, в случай че получи поддръжка.

„ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ са в сглобка с ГЕРБ и би трябвало да кажем, че претендентът на ГЕРБ към този момент не взе участие в изборите, в този момент на балотаж сме аз и претендентът на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. В този смисъл всичките тези апели можеше да имат смисъл преди неделя, само че към този момент имаме резултатите от първия тур, добяви тя.

 

Аз няма да декларирам друго, също така, което декларирам, че преди всичко би трябвало да бъде ползата на елементарния работещ човек, на дребния човек в София. В този смисъл, в случай че някой ме поддържа, то това са тези хора, и в случай че има обединения, които най-накрая са припознали тези мои цели, отлично. Ще работя в тази посока, която съм задала аз, сподели още Ваня Григорова.

 

Все още не съм решила дали ще гласоподавам с хартиена бюлетина в неделя, само че съм гласувала и машинно. Била съм част от секционни изборни комисии години наред, знам, че изборният развой може да се компрометира и по двата метода. Въпросът е във волята на жителите. Основният ни зложелател е апатията. Основното зло е алчността. Подправянето на бюлетини е методът, по който алчността си пробива пътя към властта. Това сподели в още Григорова.

Григорова е безапелационна, че в общинския бюджет би трябвало да се отделят повече средства за опазване на здравето, обучение, предварителна защита на заболявания и грижа за хората с увреждания. " Всяка една политика минава през бюджета, който би трябвало да бъде прекроен. На първо място би трябвало да спре приключването на средства от него. У нас корупцията е законна. Когато една активност не се прави от общиснко дружество, се дава на частна компания, която с отделените средства образува облаги, натиска служащите си и постоянно даже и не подписва контракти с тях ", означи кандидат-кметът.

" Защо превърнахме София в пазар ", запита Григорова и добави, че на града са му нужни също и занаятчии като заварчици и шлосери, да вземем за пример.

 

 

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР