Цялата концепция за създаването на ПП беше анти-Бойко Борисов, да

...
Цялата концепция за създаването на ПП беше анти-Бойко Борисов, да
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Бойко Борисов отказва да си даде имунитета, а ПП го бранят с голи гърди

" Цялата идея за основаването на Политическа партия беше " анти-Бойко Борисов ", да го няма Бойко Борисов, да не съществува Бойко Борисов. За това и Кирил Петков го арестува нелегално и срещу разпоредбите. А в този момент Бойко Борисов и Кирил Петков са се събрали в една стаичка в Народното събрание и се чудят по какъв начин да се прегърнат, без да се срамят от личните си гласоподаватели ", декларира Трифонов.

По думите му политиците от Политическа партия не схващат, че " личните им гласоподаватели към този момент се срамят от тях ".

" Само допускам. Аз не съм техен гласоподавател, само че мисля по този начин, тъй като моралът е еднакъв за всички гласоподаватели ", акцентира водачът на Има Такъв Народ и добави, че неговото мнение е, че Борисов незабавно би трябвало да си даде имунитета.

" Защото, в случай че човек е почтен, няма от какво да се опасява ", приключва поста си в обществената мрежа Слави Трифонов.



Ден по-рано Софийска градска прокуратура предложи на основния прокурор на Република България Иван Гешев да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Бойко Борисов - някогашен министър - ръководител и народен представител в 49-то Народно заседание.

Предложението е направено по отношение на досъдебно произвеждане, известно в медиите като " Барселонагейт ", по което са събрани доказателства по смисъла на член 219 Наказателно-процесуален кодекс за осъществено закононарушение по член 253 Наказателен кодекс от народния представител /пране на пари/.

Малко по-късно съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разяснява, че има вяра в същинското правораздаване, само че това правораздаване не би трябвало да е бухалка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР