Цялата къща на британката Аманда Либърти е пълна с 25

...
Цялата къща на британката Аманда Либърти е пълна с 25
Коментари Харесай

Виждали ли сте подобно нещо? Жена има интимна връзка с няколко полилея и дори спи с тях

Цялата къща на британката Аманда Либърти е цялостна с 25 полилеи и тя няма да се откаже от " отворена връзка " с други скъпи предмети. Жената била по отношение на... два полилея, само че най-сетне решила, че обича единия повече. Тя сподели, че се занимава с един от тях, като името му е Люмиер, написа DailyMail. 33-годишната жена от град Лийдс, Западен Йоркшър, се сдобила с Люмиер от eBay против 400 английски лири. Според дамата това било обич от пръв взор.

" Тя (Люмиер) беше в Германия и, въпреки да знаех, че няма да е елементарно да я измъкна от там, знаех, че би трябвало да го направя ", признава екстравагантната дама. " Продължих да мисля за нея: тя има красиви форми. И аз почувствах невероятна сила ", прибавя тя.



Жената направила предложение на Люмиер в деня на Свети Валентин.

„ Никой от моите полилеи не ме ревнува. Те схващат, че ги обичам всичките. Например целувам и прегръщам Люмиер, само че дремя с Джуъл, тъй като е по-удобен ", признава Аманда.



За себе си тя приказва като за човек, притеглен от предметите. „ Не преча на никого с любовта си към полилеите. Оставям се да ме води сърцето”, споделя тя.

За пръв път Аманда се влюбила на 14-годишна възраст в комплект барабани. Година по-късно почнала да изпитва усеща към Статуята на свободата. Заради тази тръпка трансформирала семейството си от Дид Пол на Либърти (на англ. свобода).

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР