Цялата икономика на анексирания от Русия полуостров Крим с 2,4

...
Цялата икономика на анексирания от Русия полуостров Крим с 2,4
Коментари Харесай

Путин: Руските фирми да правят бизнес в Крим

Цялата стопанска система на анексирания от Русия полуостров Крим с 2,4 милиона души е равна или към този момент по-малка по създаден Брутният вътрешен продукт от тази на област Пловдив. 

Разбираемо, тази част от света не е обичано място за вложения освен от западните, само че и от съветските компании. 

Големите съветски компании би трябвало да спрат да се опасяват от въздействието на западните наказания и да стартират да вършат бизнес на Кримския полуостров. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на среща за социално-икономическото развиване на Крим и Севастопол.

" Има всички условия за огромни съветски бизнес структури, които, почтено казано, се опасяваха от някакви наказания. Вече няма от какво да се опасяват. Сега те могат умерено да дойдат, в това число и банки, на полуострова и да работят интензивно в района ", увери той, съобщи Новини.бг.

Путин акцентира, че е належащо да се стартира въвеждането на обещаващи продуктови линии и увеличение на кредитирането на основни районни промишлености, с цел да може стопанската система да просперира.

Признавайки, че западните наказания основават избрани проблеми за бизнеса, изключително в банковия бранш, Путин напомни, че сегашната обстановка " открива и нови благоприятни условия " за съветските вложители и бизнесмени.

Във връзка с наложените от Запада наказания на Русия през вчерашния ден Путин предизвести, че инфлацията и безработицата ще се покачат и ще са нужни структурни промени в стопанската система.  Той съобщи, че конфликтът в Украйна е бил единствено предлог за глобите против страната му.

Припомняме по какъв начин се развиха събитията към анексирането на Крим през 2014 година: В нощта на 22 против 23 февруари съветският президент Владимир Путин свика среднощна среща с ръководителите на службите за сигурност, с цел да обсъдят отстраняването на сваления украински президент Виктор Янукович. В края на срещата Путин означи, че " би трябвало да стартираме да работим по връщането на Крим на Русия. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР