Цялата държава е мобилизирана, за да помогне на строителя да

...
Цялата държава е мобилизирана, за да помогне на строителя да
Коментари Харесай

Служебният транспортен министър Христо Алексиев: Газ не открихме в интерконектора, открихме само неприключили строителни работи

Цялата страна е мобилизирана, с цел да помогне на строителя да завърши обекта. Това сподели пред публицисти по време на ревизия на газовата връзка Гърция-България служебният вицепремиер и министър на превоза и известията Христо Алексиев.

" Остава още един проблем и той е обвързван със скадата, която ръководи целия интерконектор. Без привършване на скадата, няма по какъв начин да работи интерконекторът ", уточни Алексиев.

" Ние газ през днешния ден не открихме в интерконектора, открихме единствено неприключили строителни работи, само че вършим всичко допустимо в най-бързи и ускорени периоди всичко това да бъде реалност ", сподели още Христо Алексиев.

" Първи приоритет за нас е газовата връзка, втори приоритет е стабилизиране на " Булгаргаз ". Без значение кой ще е снабдител - в случай че " Булгаргаз " няма средства да разпрати тези доставки, въпросът за това кой е снабдител става неправилен ", разяснява Христо.Алексиев.

Служебният министър на районното развиване и благоустройството Иван Шишков, който също взе участие в инспекцията, беше безапелационен, че инспекциите на строителните действия на интерконектора ще са всеки ден: " ДНСК в района ще ревизира всеки ден както строително-монтажни действия се правят. На процедура надзорникът ще получи безусловно офис в ДНСК, с цел да може с шефа на ДНСК да събират всички документи. "

" Този обект наподобява като една първокласна постройка с мебели, в която обаче няма ток и средата към нея не е приключена ", добави Шишков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1136875713708302
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР