Цяла вечер и през нощта тези хора, които вие показвате,

...
Цяла вечер и през нощта тези хора, които вие показвате,
Коментари Харесай

Мила родна картинка: Кръчмар от Приморско налита на бой на недоволни клиенти с "ще ти изкъртя зъбите" ВИДЕО

„ Цяла вечер и през нощта тези хора, които вие показвате, заплашваха личния състав ми. Аз съм шефът и притежател. Единият от тях се показа за държавен чиновник от ХЕИ – щял да затвори заведението ми, а другият се показа за гербаджия. Каза, че е някогашен пандизчия с 12-годишна присъда за бомбаджийство и щял да ни хвърли бомба на заведението “. Това съобщи пред Флагман.бг Бисер Мавраганов, който бе сниман ядосан да спори на улицата нощес дружно с няколко мъже, а видеото публикувано в обществената мрежа.



В един от уеб страниците Мавраганов е разказан като осъждан и че все още е с наказване „ пробация “.

„ Аз нямам пробация. И да уточня, че опазих щерка си и личния състав си. Такива наглеци дано да заплашват някой различен. Аз по този начин се пазя от такива помияри. Днес от този номер – 0899-33-79-.. се обадиха, с цел да заплашват и жена ми, че през днешния ден отново ще дойдат. От 30 години имам заведения и клиентите ми са удовлетворени. Моля сходни пияници и компексари да се преценяват по какъв начин се държат с хората, които ги обслужват “, съобщи Мавраганов.

Съпругата му, която не разрешава да се упоменава името й удостовери, че опасността към нея е отправена в 11:40 часа по телефона.

Бисер Мавраганов е един от най-известните локални предприемачи. Собственик е с изключение на на „ Старата мелница “ до кметството още и на заведение „ Кръчмата “. Преди години притежаваше и една от най-оборотните чалготеки.

Във фейсбук има видеозаписи от жена с име Мария Кормева-Иванова. Тя твърди, че е била клиент на „ Старата мелница “ нощес: „ Нашата отмора в Приморско. След като се оплачеш от обслужване или качеството на храната във ресторант " Старата мелница " -Приморско шефът на обекта те чака да си платиш сметката, и те настига на улицата с цел да се саморазправя с теб. След като не можеха да ни изпълнят половината поръчки, повикахме шефа. Той ни помоли да си платим и да си тръгнем. Направихме го. След като напуснахме заведението, притежателят ни настигна на улицата. ”

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР