Цяла улица беше оставена да се чеше по главите точно

...
Цяла улица беше оставена да се чеше по главите точно
Коментари Харесай

Evri мистерия, тъй като цялата улица пропуска колети и всички получават една и съща снимка на доказателство за доставка

Цяла улица беше оставена да се чеше по главите тъкмо преди Коледа, когато не можаха да намерят колетите си Evri отвън домовете си, макар че компанията ги маркира както е доставено.

Няколко души, търсещи пратки преди Коледа, се зарадваха, когато получиха известия, че са пристигнали, дружно със загадъчна фотография като доказателство. Въпреки това, когато отидоха да погледнат, те не се виждаха на никое място, което накара няколко души да изпаднат в суматоха какво да подарят на децата си за Коледа.

Хейли Кросланд, която похарчи £100 за дарове за детето си, описа по какъв начин нейните съседи в Wythenshawe, Голям Манчестър, почнали да търсят и да чукат на вратите, когато всички получили едно и също известие едновременно.

Тя сподели на МЪЖЕТЕ: „ Изглежда, че една и съща фотография е изпратена до всички едновременно. Поръчката ми беше артикули и дарове на стойност £100 за детето ми. Трябваше да пристигна сред 13:00 и 20:00 часа и тогава аз преди малко получих уведомление в приложението, в което се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР