Цяла смяна униформени от столичното Второ РУ са били задържани

...
Цяла смяна униформени от столичното Второ РУ са били задържани
Коментари Харесай

Задържаните полицаи взели подкуп от 10 000 лева, за да укрият виновен за катастрофа

Цяла промяна униформени от столичното Второ районно управление (на МВР) са били арестувани тази заран при акция на дирекция „ Вътрешна сигурност ” към Министерство на вътрешните работи, Столична дирекция на вътрешните работи и прокуратурата. Според източници на Нова преди по-малко от месец те са извикани като патрул при злополука сред мотоциклет и лек автомобил. Инцидентът става в ж.к. „ Надежда ”.
Прочетете още
По първична информация при идването на униформените шофьорът на автомобила им предлага рушвет, с цел да прикрият злополуката, защото виновността за случая е негова. Полицаите поискали 10 000 лева, а след това записали, че на мястото не са разкрили лидера на леката кола.

Няма данни за положението на мотоциклетиста. Парите са донесени на мястото на злополуката за по-малко от 30 минути, като с огромна степен на възможност предаването е снимано от близка охранителна камера. На отговорния водач не са правени полеви проби за алкохол и опиати.

На този стадий не е ясно дали 10 000 лв. са разпределени единствено сред чиновниците на реда, участвали на място, или са предадени нагоре по веригата в йерархията на полицейското ръководство. Материалите се рапортуват в Софийската районна прокуратура.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР