Цяла Северна България е в ръцете на зимата. Заради снега

...
Цяла Северна България е в ръцете на зимата. Заради снега
Коментари Харесай

Бедственото положение във Видин остава, 120 снегорини са чистили София

Цяла Северна България е в ръцете на зимата . Заради снега и ледовете, бедственото състояние във Видин продължава . Близо 30 машини бяха мобилизирани, с цел да пробиват пътища към селата в региона, написа БГНЕС.
За да може техниката да си свърши работата обаче, евентуално ще се наложи и в допълнение затваряне на пътища в региона, споделят локалните управляващи. Бедстващи хора няма .
Междувременно 120 снегопочистващи машини са работили по улиците на всички 24 столични региона през нощта , оповестиха от Столична община.
Направени са обработки със смеси против замръзване. Южната дъга на Околовръстното, трасетата на градския превоз, главните улици в кварталите, общинските пътища и рискови и стръмни сектори са почистени. Планинските пътища на Витоша („ Бояна” – Златни мостове и „ Драгалевци” – Алеко) са опесъчени.
Продължават обработки в някои вътрешно-квартални улици в региони като Средец, Триадица, Възраждане, Оборище, Лозенец, Студентски, Панчарево, Кремиковци, Младост и други
Започва почистването на прилежащите площи към спирките и методите към подлези. Градският превоз се движи по нормалните си направления.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР