Цяла седмица се е подготвила да празнува Тони Симидчиева. Председателката

...
Цяла седмица се е подготвила да празнува Тони Симидчиева. Председателката
Коментари Харесай

Тони Симидчиева празнува рожден ден цяла седмица

Цяла седмица се е подготвила да чества Тони Симидчиева. Председателката на Регионална занаятчийска камара в Пловдив има рожден ден през днешния ден и започва тържествата с празненство с приятелите и околните си в фамилния хотел.

" Утре празникът продължава, защото ще почерпя сътрудниците си от Занаятчийската камара. В сряда пък ще пристигна редът и на бизнес сътрудниците ", издаде пред " Марица " усмихнатата рожденичка.

Бизнес дамата показа, че е щастлива, тъй като е достигнала тези години и драма с ЕГН-то няма. " Празникът за мен ще е двоен, защото на този ден преди 13 години като подарък открих и фамилния хотел ", описа Симидчиева.

Днес на Тони няма да се постанова да готви, а за вкусните блюда на масата ще се погрижат най-обичните хора. Синът Хари, който има стаж в Калифорния и е работил в ресторант с две звезди " Мишлен ", ще подготви за гостите най-различни салати, гъши дроб, домашна паста, конско месо и прословутите си пърленки. Снахата на Тони - Жени, ще дава отговор за сладкишите. Тя ще направи торта с шоколадов мус и вишни.

" Гостите ми ще опитат ястия, приготвени от готвач с две звезди " Мишлен ". Синът ми споделя, че като обиколиш света, събираш усетите на целия свят в една паница. Аз пък желая да събера всички обичани хора на една маса. Така че гостите са добре пристигнали на моя празник през днешния ден ", съобщи Симидчиева. /Марица.бг
тагове тони симидчиева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР