Цяла седмица една плеяда обявили себе си за журналисти разтягат

...
Цяла седмица една плеяда обявили себе си за журналисти разтягат
Коментари Харесай

Отбор „Лъжливото овчарче“ прибра Черепа от Дубай и повдигна обвинения на Борисов

Цяла седмица една плеяда оповестили себе си за публицисти разтягат конспирации и броят минутите когато Васил Божков-Черепа ще кацне от Дубай в София.

В началото седмицата се популяризира новината, че Черепа с повдигнати 19 обвинявания идва у нас и ставал предпазен очевидец... по личните си каузи. Изглеждаше смешно и надали се обърна толкоз внимание, само че въпросната „ колекция “ несъмнено беше приготвила аления килим, с цел да стъпи Черепа на родна земя с пура в ръка.

Е, както стана видно Божков освен, че не стана предпазен очевидец, което е невероятно по този начин или другояче, само че и не напусна комфортното си леговище.

Днес обаче фантазиите взеха абсолютния връх, когато се брояха часовете до взимането на имунитета на водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Така тим „ лъжливото овчарче “ формиран от Николай Бареков, Веселина Томова, Миролюба Бенатова, Ружа Райчева и други не спираха да пускат вести, че веднага всеки миг, след час, след 15 минути от прокуратурата ще внесат искане за имунитета на Борисов. Както е ясно това по този начин и не се случи, също както и Черепа не кацна у нас като предпазен очевидец по обвиняванията си.  

И до момента в който едни бленуват Черепа да се прибере, а други Борисов с обвинявания, керванът си върви, а те броят минутите. [**sorce_name**]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР