Цяла нощ сме на тръни, а Добромир си почива и

...
Цяла нощ сме на тръни, а Добромир си почива и
Коментари Харесай

Жертва на барикадиралия се мъж в Люлин: Напада всички жени в гръб, не пропуска |

" Цяла нощ сме на тръни, а Добромир си почива и събира сили, с цел да разиграва отново полицията и нас. Това е систематичен тормоз. Работи две седмици, вземе пари и стартира цирка – друса ли се, пие ли не знам. Напада всички в този блок, без значение дали си му направил нещо ", описа по Нова телевизия комшия на 35-годишния мъж, който втори ден е барикадиран в дома си в блок 727 в столичния квартал " Люлин " и изхвърля движимости през балкона.

Близо 35 часа регионът към блок 727 е отцепен. Полиция, пожарна и психолози не престават да вършат опити за се схванат с него и да го изведат. Вчера Добромир изхвърли покъщнина през терасата на жилището си. Деца от прилежащо учебно заведение са били наоколо, когато от етажа е полетяла газова бутилка, оповестиха очевидци.

По думите на съседи срещу него има подадени голям брой тъжби, само че няма последици. 

Елена Василева, шеф отдел в Дирекция " Общинска благосъстоятелност ", изясни, че жилището е общинско и в началото в него е било настанено семейство с трима сина. Впоследствие майката е напуснала и бащата е останал със синовете. Добромир е един от тях. Съседи настояват, че преди време е била проведена подписка за изгонването им, само че са се отказали, тъй като не са желали да навредят на бащата.

Съседка на мъжа споделя, че приятелката му редовно е била унизена, случвали са се побои, тя е била заключвана в жилището.

Мъж, който живее в същия блок показа, че Добромир е нападал приятелката му с нож, в тил:

" Когато извади нож на другарка ми го набих, тормозих се доста, тъй като тя има епилепсия. "

Нападнатата жена изясни, че е подала тъжба в прокуратурата, само че не е имало никакви последици, тъй като, както ѝ обяснили, не ѝ е била нанесена тежка телесна повреда.

" Това е систематичен тормоз над всички. Напада всички дами в тил, не пропуска. С неговата жена се бие редовно, заключваше я, всичко го познават и никой не предприема нищо. Полицаите му дават цигари да се успокои. Довечера ще желае някой да му донесе дрога. Подавал сигнал, че ще се възпламени. Полицията споделя, че всичко зависи от прокуратурата, след това от психолозите. Никой нищо не прави и войната ще продължи идващите три дни още веднъж. Може би нямаме закони, които да работят, с цел да влязат и да си свършат работата ", разяснява съседката на 35-годишния Добромир.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР