Цяла година Христо Атанасов чакал резултатите от кръвната проба и

...
Цяла година Христо Атанасов чакал резултатите от кръвната проба и
Коментари Харесай

Гавра с бизнесмен, разхождали го като мечка с белезници в болница заради фалшив тест за наркотици

Цяла година Христо Атанасов чакал резултатите от кръвната проба и поради това е пред банкрут

Разхождаха ме във ВМА като мечка, окован с белезници. Това сподели пред Нова телевизия предприемачът Христо Атанасов, на който шофьорската брошура е била отнета след полеви тест за приложимост на опиати. 

След като той изискал да му бъде взета кръвна проба, служителите на реда го завели в болница, само че го влачили по коридорите с белезници на ръце. Цяла година се наложило да чака резултатите и поради това по думите му неговият бизнес е пред банкрут. 

Потърпевшият претърпял и съществени материални вреди, и морални вреди, прибавя водещият на „ Пълен парадокс “ Румен Бахов.

Христо Атанасов бил спрян от патрул на 26 декември предходната година. 

„ На 4 км в посока Студентския град ме спря дежурен патрул. Направиха ми инспекция за опиати. Излезе, че съм приемал амфетамини и ме задържаха в Първо районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи. Имах едно преспиване гратис. Бях толкоз изтощен, че хубаво се наспах “, споделя той.

„ Виждал съм дрогирани, само че в никакъв случай не съм употребявал опиати. Как ще карам доставки и ще си унищожа бизнеса? “, пита мъжът. 

„ Това е следващият случай, при който почтен жител е третиран като нарушител. Румен Бахов вярно напомня, че министър председателят Николай Денков беше заречен да не се чака за кръвните проби толкоз дълго, само че резултат няма. Продължава тази тактичност да те изкарват нарушител в задатък с проби, които самите служители на реда в Бургас отказваха да им бъдат прилагани, тъй като споделят, че са подправени. Това е подигравка с жителите “, разяснява пък водещият на „ Здравей, България “ Виктор Николаев. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР