Цяла Европа трябва да обедини сили със САЩ, за да

...
Цяла Европа трябва да обедини сили със САЩ, за да
Коментари Харесай

Полският президент: Цяла Европа трябва да обедини сили със САЩ, з...

" Цяла Европа би трябвало да сплоти сили със Съединени американски щати, с цел да създава повече муниции, изключително артилерийски снаряди. Това е належащо за гарантиране на нашата сигурност ", акцентира Дуда нощес в изявление по литовската телевизия. Ако НАТО в действителност желае да възпре евентуални офанзиви, то тогава организацията би трябвало да създава същото количество като Русия, счита той.

 

Полският президент е в Литва по отношение на вчерашната срещата на върха във Вилнюс на страните от по този начин наречената Инициатива " Три морета ". Групата сплотява 13 страни членки от Европейски Съюз, ситуирани сред Балтийско, Адриатическо и Черно море.

Дуда означи също така, че Русия скоро ще може да създава повече от два милиона артилерийски снаряда годишно и сигнализира, че запасите от муниции в страните от НАТО са незадоволителни. Държавният глава настоя за " строга политика за усилване на отбранителния капацитет на Запада ". По думите му това е " най-важната задача " за страните от НАТО през днешния ден, в това число за страните от Централна Европа.

 

Дуда бе безапелационен, че поддръжката за Украйна ще помогне на Запада да даде отпор на съветския империализъм.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР