Цяла България знае, че Ваня Джаферович е женен мъж, това

...
Цяла България знае, че Ваня Джаферович е женен мъж, това
Коментари Харесай

Ваня Джаферович флиртувал онлайн със засукани мадами

Цяла България знае, че Ваня Джаферович е женен мъж, това обаче очевидно не пречи на ексфутболиста да флиртува в обществените мрежи с всякакви засукани мадами.

Спортистът, който напоследък се изявява повече в риалити формати, в сравнение с където и да е било на друго място, имал дори няколко приложения за запознанства в телефона и бил много деен в тях, написа " Уикенд ". 

Извън тези си увлечения обаче, Джаферович доста държал на фамилията си. Оказва се обаче, че очевидно и доста си мечтае за млади дами, с които не излиза наяве дали единствено си написа или има и още нещо, написа още изданието.

Припомняме, че хърватинът и най-одумваната участничка от тазгодишния сезон на " Игри на волята "  Жени Джаферович подписаха брак преди 10 години, а са дружно от 13 лета. Имат две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години. Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 година – половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо пристигна на бял свят точно на националния празник 3 март 2015 година И двете деца се родиха в Бургас.

Засега сред двамата към момента няма проблеми, само че дали Жени ще одобри умерено увлеченията на мъжа си или в фамилията ще избухне всеизвестен скандал, скоро ще стане ясно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР