Цяла България стиска палци на симпатичния ексцентрик Любомир Милчев -

...
Цяла България стиска палци на симпатичния ексцентрик Любомир Милчев -
Коментари Харесай

Денди без осигуровки, дължи 50 бона

Цяла България стиска палци на симпатичния ексцентрик Любомир Милчев - Денди да се възвърне, откакто мистериозна контузия в главата към този момент близо месец го държи в кома в столичната болница "Св. Анна ". За страдание обаче когато си възвърне съзнанието, писателя го чака ново тежко предизвикателство - кошмарна сметка за лекуването, научи Lupa.bg.

Оказва се, че за жалост Денди от години не си е внасял здравните осигуровки и болничният престой и мозъчните интервенции, на които беше подложен, би трябвало да бъдат заплатени. До момента сметката за лекуването на светския лъв надвишава 50 000 лв. и продължава да пораства с всеки ден.

Милчев от дълго време е съвсем изцяло банкрутирал и в последните години след присъединяване си във "ВИП Брадър " беше заставен да разпродава скъпи антикварни предмети от сбирката си и да дава жилището си чартърен, с цел да има пари за насъщната евтина бира.
За благополучие особнякът най-малко е завързал здрави другарства на аления килим и има кой да му удари едно рамо в тежкия миг. Наш източник твърди, че фолк артистът Константин, който се сдуши с Денди в пошлото риалити по Нова ТВ, е изявил предпочитание да заплати лекуването на закъсалия публицист.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР