Цяла България има общи приоритети и трябва да бъде осигурено

...
Цяла България има общи приоритети и трябва да бъде осигурено
Коментари Харесай

ПП-ДБ след срещата при президента: Няма да подкрепим правителство с първия мандат, но ще бъдем конструктивни

Цяла България има общи цели и би трябвало да бъде обезпечено време на Народното събрание, с цел да те да се придвижат, съобщи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков пред медии след консултациите при президента Радев.

Потвърдихме нашата поръчка като втора политическа мощ, че с първия мандат няма да подкрепим държавно управление и ще бъдем градивни хо всички политики, а в случай че се стигне до втори мандат, ще предложим държавно управление ", добави той.

Асен Василев сподели, че всички политически сили ще ще работят интензивно с министерството на финансите по бюджета, чието приемане лишава най-малко четири седмици.

" Това, което показахме в този парламент, е малко по-активна политика и всички осъзнахме, че няма опция по тези цели да има различия. Оттам нататък това, което споделяме, това ще вършим. Ние ще бъдем градивни, само че първия мандат не можем да го подкрепим, тъй като по този начин сме споделили на нашите гласоподаватели ", разяснява Кирил Петков.



Вижте изказванията им тук:





Днес президентът организира съвещания с ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ. Утре той ще се срещне с останалите четири парламентарно показани партии – " Възраждане ", Движение за права и свободи, " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ".

След като бъдат извършени съвещания с всички парламентарно показани партии президентът ще връчи и първия изследователски мандат за сформиране на държавно управление на ГЕРБ-СДС.


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР