Цяла Англия изтръпна, а мнозина не издържаха и се разплакаха,

...
Цяла Англия изтръпна, а мнозина не издържаха и се разплакаха,
Коментари Харесай

Англия изтръпна: Всички от кралското семейство спешно отиват при кралицата, Елизабет е зле!

Цяла Англия изтръпна, а мнозина не устояха и се разплакаха, молейки се за живота на кралица Елизабет Втора. Както стана ясно преди часове, тя е в замъка си Балморал в Шотландия, където прекарва всяко лято от години. При нея обаче са куп лекари, които следят положението й, защото Елизабет е зле.

Това стана ясно и бе доказано публично след отлагането на формалното съвещание на Тайния съвет, което трябваше да се състои нощес, само че здравето на Елизабет не го разреши. Лично новият министър председател на Англия - Лиз Тръс изрече очакванията си, че кралицата ще се оправи и ще се усъвършенства.

" Тя е мощна, тя е нашата Елизабет, ще се молим за нея горещо всички ", сподели Тръс. Към замъка незабавно потеглиха всички членове на кралското семейство, отпред с принц Уилям и неговата Кейт Мидълтън, както и децата им. Принц Чарлз и жена му Камила са към този момент в замъка.

По-интересното е, че даже Меган и Хари са се запътили към Балморал, въпреки да нямаха желание да го вършат, нищо, че са от няколко дни на Острова. Явно положението на Елизабет в действителност е неприятно, само че и да не забравяме, че тя към този момент е на напреднала възраст.

И въпреки всичко съумя да се оправи с К19 преди година, по тази причина й пожелаваме от сърце да се оправи и в този момент!

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР