Цял месец мина от изчезването на 66-годишния Павлин Найденов в

...
Цял месец мина от изчезването на 66-годишния Павлин Найденов в
Коментари Харесай

Без следа! Измина месец от изчезването на Палчо Техника в Балкана над Чипровци

Цял месец мина от изгубването на 66-годишния Павлин Найденов в Чипровския Балкан, откри инспекция на организация BulNews..
От мъжа няма и диря.
В момента полицията не го търси поради снега и мъглата в планината, обясниха  от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Монтана.
След изгубването на чипровчанина, прочут също като Палчо Техниката, дронове и хеликоптери облитаха региона, където се допуска, че е брал къпини. Негови близки и другари правят редом търсене, само че към момента не са попаднали на горещи следи.
На 6 ноември търсеният мъж бил излязъл в планината с белия си джип „ Сузуки ”. Към 18 часа се обадил на сина си, който живее в чужбина, и му споделил, че е затънал в мочурище. След това околните му изгубили връзка с него.



Веднага е проведена огромна акция за издирването на Палчо Техниката, в която са се присъединили профилирани екипи и горски чиновници. След дълготрайно търсене в мочурище бе открит джипът му, който е бил заключен. В него е имало имало радиостанция, сигнални ракети и всичко належащо за реакция при рискова обстановка. По-късно е забелязана и шубата на мъжа.
Според спасители чипровчанинът се изгубил в местността Деяница, която е рискова.
Палчо Техниката познава Балкана съвършено. Той е индивидът прокарвал всички просеки и пътища през планината, с цел да се смъква дървен материал от високите сечища.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР