Цял ден притеснени родители издирваха 8-годишната Ева от Добрич. Детето изчезна

...
Цял ден притеснени родители издирваха 8-годишната Ева от Добрич. Детето изчезна
Коментари Харесай

Момиченце изчезна в Добрич, намериха го с травми на половите органи

Цял ден обезпокоени родители издирваха 8-годишната Ева от Добрич. Детето изчезна към 13 часа в сряда и беше открита в 10 часа на 4 август. 

В сряда следобяд то и двете му сестри излезли да играят на открито в региона на „ Христо Ботев “, до момента в който майка им е била на работа в Албена до 16,30 часа. На своя глава са излезли и са отишли на пързалката през магазин „ Билла “ в центъра на града, съобщава Про Нюз Добрич. По някое време междинното по възраст дете изчезнало. Другите две деца се прибрали у дома и споделили на майката, която подала сигнал в полицията.



Снимка: Про Нюз Добрич

На 4 август сутринта, към 10 часа, детето е открито пред подлеза до „ Бакарди “ на входа на градския парк “Свети Георги ”. Веднага е освидетелствано. Установени са контузии в региона на половия орган, само че все още правосъдният доктор не може да реши вследствие на какво са получени. Не е изключено и да са вследствие на някакъв удар, показаха от прокуратурата. И прецизираха, че все още няма нужния размер от доказателства, който да даде изрично умозаключение. Това е напълно първична информация.

Полицията продължава да работи с детето. Включително и експерти от Центъра за психологично здраве. По негови пояснения някакъв мъж, който досега, не е открит, го е завел в необитаема постройка. Не е ясно какво се е случило по-нататък. Работи се по установяването на мъжа.

Камери на прилежащи заведения са снимали мъжа и детето. Той към този момент е арестуван. Изясняват се спомагателни детайлности по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР