Цветя, запалени свещи, плюшени играчки, лакомства и картички с надпис

...
Цветя, запалени свещи, плюшени играчки, лакомства и картички с надпис
Коментари Харесай

Свещи, цветя и плюшени играчки пред руското посолство в памет на жертвите на трагедията в Камерово


Цветя, запалени свещи, плюшени играчки, лакомства и картички с надпис "Камерово ние сме с теб", „ Ние също скърбим за твоите деца “ бяха оставени пред входа на посолството на Руската федерация в София в памет на жертвите в съветския въгледобивен град Камерово, където се случи ужасната покруса, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Множество жители показаха своите откровени съболезнования, описвайки скръбта си в изложените листа, сложени на две маси вътре в посолството. С помощта на химикалката и белия лист те имаха опцията да изразят тежките си страсти по прекарването на загубата, споделяйки своята съпричастност, както към фамилиите и околните на умрелите, по този начин и към всички, в чийто живот почтените жертви са оставили дълготраен отпечатък и позитивен спомен.

Повечето от послания в книгата бяха свързани с почтените детски души, изгубили живота си в пожара, които по последни данни са 41 на брой. „ България е с Вас. Скърбим за Вас. “- тези думи бяха част от текстовете, поместени в книгата. Като, даже, едно от посланията гласеше, че в такива моменти, без значение от другата националност и вяра всички ставаме единни и съпричастни към случилото се, тъй като сме равни пред гибелта. Знамето пред посолството също беше спуснато на половина.

Книгата за съболезнования бе изложена от сутринта, като жителите към момента имат опцията да опишат своите страсти, да окажат съпричастие или просто да оставят цвете в траурния ъгъл до 17:00 ч.

Днешната дата е оповестена за общонационален ден на печал в Русия. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР