Цветовата палитра пръска неонова носталгияТежки времена в “Ел Роял е

...
Цветовата палитра пръска неонова носталгияТежки времена в “Ел Роял е
Коментари Харесай

Взвод от звезди краси „Тежки времена в „Ел Роял“

Цветовата палитра пръска неонова носталгия


Тежки времена в “Ел Роял ” е една от най-любопитните, атрактивни и колоритни министър председатели на седмицата. Филмът на специализиралия в малкия екран и хорър киното режисьор Дрю Годар има упоритостта да разгърне комплицирана и секси нео-ноар история. Цветовата палитра пръска неонова носталгия, а фрагментите са цялостни с препратки и операторски хватки.
 53_coral  53_1  53_4  53_kat_1
Историята е за седем непознати, всеки със своите смущаващи секрети, чийто пътища се пресичат през 60-те години на предишния век край езерото Тахо в “Ел Роял ” – хотел с неприятна популярност и още по-мрачно минало.

Всеки от гостите в хотела не е това, за което се показва, и всички те се оказват забъркани в една история, изпълнена с воайорство и принуждение. Самото място, ситуирано на границата сред Калифорния и Невада, много прилича на атмосферата в “Туин Пийкс ”.

В комерсиално отношение “Тежки времена в “Ел Роял ” разчита на актьорския състав. Филмът разполага с цялостен взвод от звезди – Крис Хемсуърт, Джеф Бриджис, Дакота Джонсън, Джон Хам, Ник Оферман, Кейли Спейни, Луис Пулман и Синтия Ериво.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР