Цветонумерологията не е точна наука. Тя се базира на математиката,

...
Цветонумерологията не е точна наука. Тя се базира на математиката,
Коментари Харесай

Цвето-нумерологичен хороскоп

Цветонумерологията не е точна просвета. Тя се базира на математиката, само че частично е изкуство и логика на психиката.

Питагор е изиграл огромна роля за нумерологията. Според окултистите всеки самичък умишлено е избрал името си. Чрез вибрациите на името и датата на раждане ние въплъщаваме и се ограждаме с избрани сили, които въздействат на развиването ни. Звуците са резултат от трептенията, а трептенията имат несъмнено число. Сборът от числата на цялостното име разкрива главните качества на характера. Цветът на цялостното име разкрива какви са връзките на човек с другите хора, методът по който наподобява или това е визитната ни картичка. Всичко в живота си има числов еквивалент. Рождената дата е закрепена и не може да се промени, само че името може. Обаче това би трябвало да се прави единствено в краен случай.

1-цата е цифрата на индивидуалиста и независимостта. Оранжев цвят. Огънят, импулсът, креативното начало. Носи силата на Слънцето – Светлина. Твърд темперамент, ярки персони, водачи, основатели, подготвени да се притекат на помощ. Умение да реализират триумф измежду противоположния пол.

2-ката е цифрата на миротвореца. Носи силата на Луната - привличане, акомодация. Жълт цвят. Нагаждащото се, посредничеството, течащата вода. Дава на човек отлична акомодация към всевъзможни условия, миролюбие,тактичност, дипломация, мощна сензитивност, мечтателност, колебливост, колебливост, податливост към мистицизъм. Често се срещат измежду тях музиканти и танцьори.

3-ката е цифрата на себеизразяването. Носи силата на Юпитер – Учителя. Това носи някакъв тип протекция на човек. Нравствена и етична натура. Син цвят. Такива хора имат оптимизъм, мъдрост, набожност (духовност), безкористност, качества да учи другите, да бъде преподавател. Тук спадат артистичните хора и тези на изкуството.

4-ката символизира мъдростта. Носи силата на Уран и парченце от прометеевския дух, предпочитание да прекрои света. Дарба в техническите специалности. Организатор, доктор (хирург), материални занимания и на практика действия. Оттенъците на зелено.

5-цата е цифрата на многообразието, променливостта. Жълт цвят. Носи силата на Меркурий–благотворност. Сребристо-розово. Хора с многостранни ползи, наблюдателни, отзивчиви, инициативни, съобразителни. Притежават сериозен разум.

6-ца е цифрата на любовта и творчеството. Носи силата на Венера. Светлозелен цвят. Това прави човек с богато въображение, умеене да се любува на живота, емоционалност, честност, домошар, посланик. Стремеж към естетика и хубост.

7-цата е цифрата на духовността. Търси несъвършенствата на този свят и насочва взор към висшите светове, само че не е лишена и от деловитост. Носи силата на Нептун, само че и мощното наличие на Луната. Виолетово и бяло.

8-ца е най-материалистична, само че и цифрата на достиженията. Носи силата на Сатурн. Индиго. Това прави човек с затулен темперамент, умеене да бъде концентриран, огромна продуктивност и мощ на волята.

9-ка е цифрата на състраданието. Носи силата на Марс. Червено. Това надарява с настоятелен качества, дарба бързо да се работи, увереност, носи в себе си безпокойствие, самостоятелност, настъпателност, оптимизъм. Може да пострада заради своите недомислени и импулсивни дейности.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР