Цветомира Стоянова е не само най-младият, но и най-забавният участник в

...
Цветомира Стоянова е не само най-младият, но и най-забавният участник в
Коментари Харесай

Цветомира Стоянова загуби битката в Hell's Kitchen, но спечели сърцата на зрителите

Цветомира Стоянова е освен най-младият, само че и най-забавният участник в петия сезон на Hell`s Kitchen. 18-годишната ученичка от Враца работи в кухнята на заведение в родния си град.

Амбицията й е един ден да има личен ресторант и да стане милионерка. В краен случай - да се омъжи за милионер, според визитката ѝ в уеб страницата на NOVA.

Вчера, 25 април, тя отпадна от предаването и загуби шанса да се бори за 100 хиляди лв.. Цвети може и да загуби в предаването, само че несъмнено съумя да завоюва сърцата на всички фенове, които с интерес гледат кулинарното шоу. 

До това умозаключение стигаме след всички позитивни мнения в обществените мрежи. Цвети не пропусна да качи в профила в Instagram краткото видео, в което началник Ангелов я моли да му съобщи черната куртка, с което излиза наяве, че тя завършва в присъединяване си в Hell`s Kitchen България. 

" Ще ти липсва ли Hell`s Kitchen? ", я пита Виктор Ангелов, на което Цвети поклаща глава утвърдително. " Аз ще ти липсвам ли? ", продължава началник готвачът, а младата участничка удостоверява недвусмислено. От клипа ясно се виждат и сълзите в очите на съотборничката ѝ Виолета Стоянова.

За няколко часа видеото събра хиляди лайкове и стотици мнения от фенове на Цветомира Стоянова, която към този момент може да се похвали с близо 32 хиляди почитатели.
анкета
Кое предаване ви разочарова най-вече?
" Ергенът " " Като две капки вода " " Един за различен " Survivor Hell's Kitchen Нито едно, всички са страхотни
" Ергенът "

" Като две капки вода "

" Един за различен "

Survivor

Hell's Kitchen

Нито едно, всички са страхотни

" Ще ни липсваш, прелестна и непринудена, Цвети. Много триумфи в живота ти поисквам. И да забележим сълзи в очите на началник Ангелов, това не се вижда постоянно, просто сграбчи сърцата на всички ни ", написа един от потребителите в обществената мрежа. 

" Цвети, ти беше потенциала на това предаване. Няма да го виждам повече, тъй като за мен един същински победител си потегли ", прибавя втори, до момента в който трети продължава: " Ти си воин, след всичко, през което мина и ти смъквам шапка за напредъка и хъса. " И това са единствено дребна част от вълната мнения в символ на поддръжка и същинска симпатия към младата участничка.
 Шеф Люк Дебов влиза в кухнята на Hell's Kitchen България
Френската изненада в Hell`s Kitchen

Ето кой чака довечера началник Виктор Ангелов

В битката за победа остават Станислав от Перник, Виолета от София, Асен от Берковица, Кристиан от Варна и Васил от София. В идващите три седмици петимата ще продължат да се потвърждават във все по-сложни кулинарни тествания, а на финала най-хубавите двама ще премерят сили за огромната премия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР