Цветомир Пенков, който преби жестоко майката на детето си -

...
Цветомир Пенков, който преби жестоко майката на детето си -
Коментари Харесай

Видинчанинът, който смля от бой Ванеса в Пловдив, е опитал да се самоубие в килията си

Цветомир Пенков, който преби грубо майката на детето си - видинчанката Ванеса, е направил опит за самоубийство в ареста, оповестява TrafficNews. Преди 2 дни той се опитал да се обеси в килията си, само че чиновниците предотвратили това. 
Припомняме, че 29-годишният видинчанин бе задържан седмица след побоя, а откакто бе разгласен за търсене и се укриваше.



Tой бе арестуван във Видин и доведен в Пловдив, където е формирано досъдебно произвеждане за нанесена междинна телесна щета и домашно принуждение. 



Пенков бе изправен пред съда, който постанови непрекъсната мярка за неотклонение.         
„ Аз не съм направил нищо от това, всичко е клюка. Това е офанзива, с цел да не ѝ вземат обществените детето ”, сподели упрекнатият в бруталния побой.
24-годишната Ванеса, която е родом от Видин, бе призната по неотложност в болница, откакто стана жертва на побой. Тя е постъпила за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крайници и ребра. Първоначално пред медиците е поддържала версията, че пострадванията са поради рухване по стълбите, само че малко по-късно признала истината за домашното принуждение, на което е подложена не за първи път. 
Във съдбовния ден мъжът е оставил жена си в безпомощнна и кървяща, със строшен таз и бедро, и е избягал дружно с едногодишното им дете. Оставил го е при родителите си, които живеят във Видин и се скрил. Родителите на Ванеса са съумели дружно с полицията да вземат детето, само че настояват, че Цветомир траял да заплашва момичето.
Пенков остана към седмица след побоя на независимост, като през това време поства вулгарни смешки и разнообразни постове във фейсбук профила си, даже разгласява публикация за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на дамата, която след нанесените контузии, ще остане близо 2 месеца на легло.
По-късно през днешния ден е и мярката му за неотклонение. На последното съвещание той изиска домакински арест, само че съдът го остави зад решетките.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР